Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κολοκυθάκια τηγανητά


Υλικά:
½ κιλό κολοκυθάκια
1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε μέτριες φέτες τα κολοκυθάκια μας.

Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο.


Ρίχνουμε μέσα τα κολοκυθάκια μας σε μικρές ποσότητες και ανακατεύουμε για να αλευρωθούν.

Τινάζουμε το πολύ αλεύρι και τα τηγανίζουμε στη φριτέζα ή στο τηγάνι με ελαιόλαδο.

Πριν ξεκινήσουμε το τηγάνισμα, φροντίζουμε να έχει κάψει το λάδι μας.

Αφού τηγανίσουμε, τοποθετούμε τα κολοκυθάκια μας σε απορροφητικό χαρτί, για να τραβήξει το πολύ λάδι.

Μικρά μυστικά:
·         Προαιρετικά μπορούμε αντί για γιαούρτι, να τα συνοδεύσουμε με τζατζίκι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου