Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σαλάτα λάχανο - καρότο

Υλικά:
½ κιλό λάχανο
2 καρότα μέτρια
Αλάτι
Λεμόνι - ξύδι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το λάχανο. Το βάζουμε σ’ ένα βαθύ μπωλ, προσθέτουμε ½  κουταλάκι γλυκού αλάτι και τρίβουμε το λάχανο με το χέρι.
Καθαρίζουμε και τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη τα καρότα. Τα προσθέτουμε στο λάχανο και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε στη σαλατιέρα μας όση ποσότητα θέλουμε, προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι εάν χρειαστεί, χυμό λεμονιού και λίγο ξύδι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Μικρά μυστικά:
·         Χρησιμοποιούμε λεμόνι ή ξύδι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου