Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μπουγιουρντί

Υλικά:
300 γραμ. τυρί φέτα
½ καυτερή πιπεριά
1 μέτρια ώριμη ντομάτα
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Σ’ ένα πυρέξ ή πύλινο σκεύος τρίβουμε με το χέρι το τυρί.

Κόβουμε σε μικρά κομματάκια την καυτερή πιπεριά και την ανακατεύουμε με το τυρί.

Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι, ρίγανη, κόβουμε 2 – 3 ροδέλες ντομάτας και τις βάζουμε στην
κορυφή, ραντίζουμε με 2 – 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στους 200ο C μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθεί η ντομάτα μας.

Μικρά μυστικά:
·         Ιδανικά, ψήνουμε την καυτερή πιπεριά και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια
·         Αντί για πιπεριά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μπούκοβο και κομματάκια γλυκιάς πιπεριάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου