Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μαρουλοσαλάτα

Υλικά:
1 σγουρή σαλάτα μαρούλι
2 – 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
Άνηθος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξύδι ή λεμόνι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα φύλλα του μαρουλιού, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. 
Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε στη σαλατιέρα μας.

Προσθέτουμε αλάτι, λάδι και ξύδι ή λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Μικρά μυστικά:
·         Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κόκκινο μαρούλι, ή άλλα είδη μαρουλιού ανάλογα με τα γούστα μας. Εδώ, προτιμούμε ότι είναι Ελληνικό
·         Μπορούμε να προσθέσουμε ραπανάκια κόκκινα, αγγούρι, καλαμπόκι
·         Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη συνταγή της σαλάτας ως βάση για τονοσαλάτα
·         Προτιμούμε ξύδι από σταφύλι που είναι πιο αρωματικό και χυμό από λεμόνι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου