Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ρεπάνι σαλάτα


Υλικά:
1 - 2 μέτρια ρεπάνια (άσπρο)
2 μέτρια καρότα
1/3 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξύδι ή λεμόνι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το ρεπάνι εξωτερικά, όπως το μήλο. Κόβουμε στα  4 και τρίβουμε στον τρίφτη από τα χοντρά δόντια. Βάζουμε το τριμμένο ρεπάνι σ’ ένα μπωλ και ξεπλένουμε με λίγο νεράκι. Στραγγίζουμε καλά τα νερά.

Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα στον τρίφτη από τα χοντρά δόντια.

Ανακατεύουμε το ρεπάνι και το καρότο. Προσθέτουμε αλάτι, ξύδι ή λεμόνι και λάδι.
Σερβίρουμε!

Μικρά μυστικά:

·         Χωρίς μυστικά! Απλά, μια υπέροχη σαλάτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου