Υλικά:
1 κιλό κουτσομούρες
Αλεύρι
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε,
στραγγίζουμε και αλατίζουμε τις κουτσομούρες μας.
Στο αλεύρι μας προσθέτουμε
λίγο πιπέρι. Αλευρώνουμε τα ψαράκια μας.
Τηγανίζουμε σε
ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Γυρίζουμε 1 – 2 φορές από κάθε μεριά.
Μικρά μυστικά:
·
Χόρτα
βραστά ή βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες είναι ιδανικά συνοδευτικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου