Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Καροτοσαλάτα

Υλικά:

3 μέτρια καρότα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξύδι ή λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στον τρίφτη στο ψιλό. 
Προσθέτουμε το σκόρδο αλεσμένο, αλάτι, λεμόνι ή ξύδι και λάδι. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα!

Μικρά μυστικά:
·         Ιδανική επιλογή για ουζάκι ή για να συνοδέψουμε ψητό κρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου