Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μπριζόλες κρασάτες


Υλικά:
2 χοιρινές μπριζόλες
1/3 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
Αλάτι – πιπέρι
Δεντρολίβανο


Εκτέλεση:
Στο τηγάνι μας βάζουμε το λάδι και τις μπριζόλες σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά και τις γυρίζουμε 1 – 2 φορές.
Στη συνέχεια προσθέτουμε πιπέρι, μισό ποτήρι νερό και τις βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό και να μαλακώσουν.
Όταν μείνουμε με το λαδάκι τους σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αλάτι.
Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά μπορούμε να προσθέσουμε δεντρολίβανο για άρωμα

Μικρά μυστικά:
·         Συνοδεύουμε με πουρέ, τηγανητές πατάτες, ρύζι ή ψητά λαχανικά
·         Η χωριάτικη ή τα βραστά χόρτα είναι τέλειος συνδυασμός σαλάτας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου